Fra optikersvend til butiksejer

Christian Berger startede som optikersvend i butikken tilbage i 1998, og vidste hurtigt, at han gerne ville overtage butikken engang, når den daværende ejer ville sælge. Der skulle gå 12 år, før de satte sig til forhandlingsbordet, og i 2005 var det en realitet – han var blevet butiksejer af Berger Optik, og har i dag 4 ansatte.

For Christian Berger er det vigtigt at være selvbestemmende og uafhængig:

”Vi er selvstændige og ikke afhængig af en stor kæde. Det betyder, at vi selv bestemmer. Jeg plejer at sige, at vi er en lille rap sportsvogn i stedet for det store, lidt langsommere maskineri”.

1
1

En brille er ifølge familien Berger ikke bare en brille.

Det er et smykke, og det er den fornemmelse, de ønsker at give kunderne, der kommer i forretningen

At være kunde hos Berger Optik er ikke bare at gå til optiker – det er en oplevelse. Berger Brille og kontaktlinseklinik ligger centralt i hjertet af Galten, og her har familien Berger siden 2005 haft det som mål at gøre en forskel. Det gælder både, når det handler om at tilbyde kunderne den bedst mulige korrektion af synsbehovet, og når brillerne trænger til service. Her udfører de service på alle brillemærker – også dem, de ikke selv forhandler – og de kalder det en totaloplevelse!

”Vi har eget værksted, hvor vi reparerer alle former for brilleskader. Samtidig sliber vi selv alle brilleglas, så vi er sikre på, at den kvalitet, der forlader butikken er i top,” siger Christian Berger, der ejer butikken.